Shqyrtime Hondrocream

 • Anita
  Kam përdorur këtë vaj për dy muaj. Më pëlqeu veprimi i shpejtë dhe mungesa e një ere të mprehtë. Ju mund të aplikoni në mëngjes dhe të shkoni në punë me guxim.
  Hondrocream
 • Enis
  Më parë, vazhdimisht më dhembte shpina, nuk mund të duroja as një sforcim të vogël fizik. Por, pasi gruaja ime filloi të më kuronte me kremin hondrocream, harroj dhimbjen deri në mbrëmje.
  Hondrocream
 • Ardit
  Dy vjet më parë, një mjek më diagnostikoi me artrozë të kyçit të gjurit. Që atëherë, sëmundja ka përparuar me shpejtësi. Shpesh më duhej të merrja pushim mjekësor në punë, sepse nuk mund të ngrihesha as nga shtrati. Për gjysmë viti trajtimi me kremin Hondrocream, dhimbjet u zhdukën, ënjtja u qetësua. Mjeku vëren një trend pozitiv.
  Hondrocream
 • Mirjeta
  Nëna ime është trajtuar me këtë krem, asaj i pëlqente shumë. Vepron shpejt, lehtëson dhimbjen dhe skuqjen, lehtëson ënjtjen. Mjeku tha që nëse e përdorni rregullisht, mund të kuroni osteokondrozën.
  Hondrocream
 • Mirjeta
  Për shkak të artrozës, krahu im i djathtë është duke ënjtur. Dikush duhet vetëm të marrë një të ftohtë ose të shajë ashpërsinë, fillon dhimbja e fortë. Kohët e fundit kam porositur kremin Hondrocream. -Shtë miqësore me lëkurën dhe ka erë të mirë. Lehtëson dhimbjen brenda disa minutave pas aplikimit.
  Hondrocream
Vlerësimi Hondrocream
4.8
11