Artikuj

 • Çfarë duhet të bëni me osteokondrozën e qafës së mitrës, çdo pacient që është përballur me këtë problem është i interesuar. Artikulli përshkruan se si të trajtohet sëmundja dhe si t'i nënshtrohet rehabilitimit.
  25 Korrik 2021
 • Shkaqet, simptomat dhe rrjedha e artrozës së kyçit të gjurit. Trajtimi i gonartrozës - ilaçe, terapi ushtrimore, fizioterapi, dietë, ilaçe bimore. Rekomandime nga specialistë, si dhe masat e nevojshme për të përmirësuar shëndetin tuaj.
  26 Prill 2021
 • Çfarë shkakton dhe si ndodh degjenerimi i rruazave të qafës së mitrës. Cilat janë pasojat e kësaj patologjie, a është e mundur të eliminohen simptomat e saj dhe më në fund të shërohet.
  21 Prill 2021
 • Arthrosis (artrozë) është një patologji jo-inflamatore e nyjeve. Mos ngatërroni artrozën dhe artritin. Shkaqet e artrozës, fazat e artrozës, lokalizimi dhe simptomat e patologjisë, trajtimi i artrozës, parandalimi.
  20 Prill 2021
 • Osteokondroza e shtyllës kurrizore: faktorët e rrezikut, periudhat e zhvillimit, llojet e sëmundjeve. Pasqyra klinike dhe trajtimi i osteokondrozës, në varësi të varieteteve. Profilaksia
  19 Prill 2021